Microsilk
“Warmtewisselaar ingebouwd in uw Spa kan u tot 80% besparing opleveren”

Met een behandeling van een MicroSilk ® Spa geef je je hele lichaam een trendy zuurstof behandeling. Het is vocht inbrengend en hydraterend tegelijkertijd. Uw huid voelt zijdezacht en het vermindert fijne lijntjes en rimpels. Microbellen bedekken letterlijk je lichaam in een rustgevende, bruisende wolk van zuurstof. Een verhoogd zuurstofgehalte kan leiden tot een betere circulatie en cellulaire ademhaling, die op zijn beurt de huid laten gloeien en stralen door de snelle huidcel regeneratie

De onderzoeksresultaten

Wij kunnen het systeem op ieder merk Spa op locatie monteren onafhankelijk van plaats of bouwjaar van de Spa. Een Spa heeft een aantal componenten welke energie gebruiken:

1. Verhoogd metabolisme van de huid
2. Verbeterde huid celgroei
3. Diepere reiniging van de poriën om onzuiverheden te verwijderen
4. Verminderd fijne lijntjes en rimpels.
5. Verhoogde hydratatie.
6. Therapeutische niveaus van anionen.
7. Neutralisatie van vrije radicalen.
8. Verlichting van de symptomen van eczeem en psoriasis.

MicroSilk breekt de zuurstofcellen op in hele kleine negatief geladen bubbels. Ze zijn zo klein dat ze tot de derde huidlaag doordringen. Omdat de bubbels negatief geladen zijn ontrekken ze vuil uit de huid en neutraliseren "vrije radiacalen".

- In de meeste Spa's wordt een 3 KW verwarmingselement gebruikt.
- Voor de Spa verwarming via de CV installatie gebruiken we een 28 KW verwarmingselement.

Hydrateren, reiniging en stimuleren

Collageen is een belangrijk structureel component van de binnenste laag van de huid. Deze binnenste laag is verantwoordelijk voor de sterkte, structuur en stevigheid van de huid. Naarmate het lichaam ouder wordt is het onderhevig aan diverse veranderingen die leiden tot een afname van de productie van collageen.

Gas veel efficiënter

De productie van collageen is tussen de leeftijd van 20 tot 30 jaar op zijn hoogtepunt. In de periode van 30 tot 40 jaar is er een aanzienlijke daling van eiwitten in je huid. Vanaf uw 40ste leefjaar begint je huid dunner voelen. Vanaf uw 50ste leefjaar vermindert het vochtgehalte aanzienlijk in je huid . Het goede nieuws is dat zuurstof, het belangrijkste bijproduct van de micro-bellen van MicroSilk ® hydrotherapie de productie van collageen verbeteren.Het hebben van gezonde niveaus van collageen helpt het vertragen van het verouderingsproces. Dat proces begint dus halverwege je twintiger jaren.

De MicroSilk ® hydrotherapie Spa is in staat om dit proces tegen te gaan omdat de bubbels zijn zo klein dat ze doordringen in de binnenste laag van je huid. Het verhoogde niveau van zuurstof helpt het versterken collageenvezels evenals opschonen van uw huid van vuildeeltjes. Dit betekent dat niet alleen je natuurlijke collageen niveau versterkt maar dat het ook beter bestand is tegen de nadelige gevolgen die ouder worden met zich meebrengt. De natuurlijke collageen helpt mollige huid en rimpels te verwijderen, waardoor u er jonger uitziet en een gezondere huid krijgt.

Verbruik €10,- per maand

Extra comfort en voordelig
Meer info

Infinity Spa techniek

Uniek in z'n soort
Meer info