Jacuzzi Nederland
“De Spa en Jacuzzi importeur en distributeur gevestigd in 's-Hertogenbosch”

Coast Spas Benelux levert plaatst en installeert nieuwe en gebruikte Jacuzzi of Spa's, tevens verzorgen wij service en onderhoud voor alle merken Spa's en Jacuzzi's.Spa Den Bosch en Spa Eindhoven:Bent u op zoek naar een Spa in de regio Den Bosch of in de regio Eindhoven dan is Coast Spas Benelux de plek om naar toe te gaan. Coast Spas Benelux is gevestigd in 's-Hertogenbosch en is uw plek voor home wellness.Coast Spas Benelux heeft een grote diversiteit aan spa of jacuzzi’s. U bent hier ook van harte welkom om een spa uit te komen proberen.Eigenlijk is Coast Spas Benelux uw plek als u een jacuzzi brabant zoekt maar ook in de rest van Nederland en België heeft Coast Spas dealer vestigingen.  Iedere dag kan voelen als vakantie met een spa van Coast Spas Benelux. 

Coast Spa Benelux

Ervaart u het bezit van een spa of jacuzzi als het ultieme genieten? Bezoek dan één van de vestigingen van Coast Spas Benelux.Coast Spas Benelux is dealer in spas en jacuzziés. 
Het importeur van Coast Spas Benelux is gevestigd in 's-Hertogenbosch.
Voor de aanschaf van een spa of jacuzzi bent u bij Coast Spas Benelux aan het juiste adres.
De spas voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. De spas en spabaden van Coast Spas Benelux worden uitvoerig getest, zodat u zorgeloos kunt genieten. Het resultaat is een serie van exclusieve spas voorzien van luxe accessoires en een uniek design.Onze vakkundige medewerkers zorgen tevens voor de plaatsing en installatie van uw spa of jacuzzi, zodat u zonder zorgen kunt gaan genieten.Wanneer u een spa of jacuzzi wilt komen bekijken, bent u van harte welkom in een van onze vestigingen.

Bel om een afspraak te maken of voor meer informatie met de Coast Spas infolijn:(073) 544 30 88

Wat is een spa of jacuzzi ® en wat is het verschil tussen een Spa or Jacuzzi?

®Jacuzzi ® is een merknaam en net als luxaflex ® worden deze woorden in de volksmond gebruikt om een product groep aan te duiden. De product groep van Hydromassage baden wordt samengevat in het woord Spa. Of u nu de woorden gebruikt Spa Brabant, Spa Den Bosch, Spa Roosendaal, Spa Eindhoven,  Spa Breukelen, Spa Utrecht of u zegt, Jacuzzi Brabant, Jacuzzi Den Bosch, Jacuzzi Eindhoven, Jacuzzi Roosendaal, Jacuzzi Breukelen, Jacuzzi Utrecht iedereen weet wat u bedoelt.Als u op het internet aan surfen bent worden bovenstaande zoekwoorden veel gebruikt tevens wordt de merknaam Jacuzzi® vaak verkeerd gespelt bij het zoeken. Woorden Jaccuzzi, Jacuzi of Jaccuzi worden allemaal door elkaar gebruikt. Gelukkig zijn de zoekmachines tegenwoordig zo geavanceerd dat er voor de woorden Jaccuzzi, Jacuzi of Jaccuzi al snel een juiste spelling wordt voorgesteld.Coast Spas Benelux biedt u gewoon de beste kwaliteit spa en service. Als u een spa zoekt hebben wij de beste voor ieder budget dus zeker een bezoek waard.
Verbruik €10,- per maand

Extra comfort en voordelig
Meer info

Infinity Spa techniek

Uniek in z'n soort
Meer info